10 March 2011

wayang kulit free!

kali aku nak update pasal cerita dalam kain plak.. DALAM KAIN?? OMG!!
cerita ni bole la di kategorikan baru jugak la, tapi aku adalah orang terakhir yang update pasal cerita ni selepas FARZANA n SYAZATUL. ini entry pasal wayang kulit yang aku tonton secara percuma dengan beruk and monyet 2 ekor tuh ( aku memang panggil kawan-kawan aku camtuh )


*nampak tak kereta dorang tu? dorang da pindah port dah mase kitorang amek gambar ni*


aku tak kesah pon sebenarnya kalo dorang ni nak beromen ke hape kan. sumpah aku tak kesah! sebab kubur aku ngan dorang lain-lain, so, bia la dorang tanggung dosa masing-masing kan.
kat sini aku bukan nak mengutok or mengumpat, tapi aku just nak bagi pandangan aku je..

kot ye pon uolz da sangap and dah tak boleh tahan kan, korang pergi la cari port baik sikit, yang takde orang lalu lalang, yang sunyi-sunyi sikit. ni tak, kat tempat orang ramai melepak jugak dorang nak beromen. eh, hellow, mata aku ni tak rabon lagi tau!. masih nampak dengan jelas ape dorang buat dalam kereta.
area selangor ni, setau aku, bnyak hotel-hotel bajet yang boleh korang pergi untuk wat mende tu semua okeyh. aman, tiada gangguan and takdelah kitorang dapat tempias dosa korang (mengutuk) .

kalo dah beromen depan kitorang, memang konfem-konfem la kena kutok! aku rasa cam nak ketok je pintu kereta dia tuh and suruh dorang cari port baik sikit, or suruh dorang balik umah and kawen je tros. bukan ape, sakit mata kami yang melihatnye. kami pon ade jugak boipren ni, tapi akdelah sampai tergamak nak beromen depan orang. agak-agak la weyh.

* ni port pertama dorang *


maybe dorang bajet dorang punye kereta tu tinted kaw-kaw punye lah, sampai orang luar pon takboleh tengok. padahal tinted dorang same je dengan kereta aku tuh, so memang bole nampak dengan clear la.


k la, aku cam malas lak nak bercerita pasal dorang ni. wat semak kepala ota aku jee.. baik aku tido da..



* sume bajet comel la kan..* 


* tengok tinted kereta aku. tade lah gelap sangat kan?*

ok lah. rasenye, tu jela aku nak update pasal entry kali ni. chaw!



p/s : suka tengok koleksi latest pic aku. :)

5 comments:

Syazatul azeea said...

lol~
bukan men marah nampak..haha...
kau tue vavi..

eis said...

haha..
mesty la..
annoying tauk!

FiQx said...

wait! u ni geng2 farzana@boncet tu ke? hehe, kecik sungguh dunia :)

♥sophie♥ said...

semua cute n pretty je ..hee

eis said...

fiQx: yupz.. kwn sejak azali. hahah. (tipu) :p

♥sophie♥ : thankz.. ngee