13 March 2011

:: jantan tak tau malu dan gila seks :: (18sx)


sape tak kenal MARIA OZAWA? cuba angkat kaki sikit. aku nak tengok berapa ramai yang tak kenal. 1, 2, 3, 4, 5. 5 orang je???

okay. siapa yang  kenal, sila angkat tangan pulak. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7,8,9,....................wow! ramai gilossss. especially laki. hahah
aku tau la korang memang suka kat p*** star jepon nih. ( asal aku asyik hapdet pasal jepon ek?)

ceritanya begini. tadi petang aku tengah usah-usha blog orang, pastu tengok-tengok pesbuk. then, aku hapdet status aku pasal minah ni.


so, lepas hapdet status ni, aku pon pegi lah kat page beliau. nak tengok kot2 memang btol ke dye terkorban kan. huhuhu


*ko tengok bape rmai orang minat dia?*

memang ramai. hahhah
mase aku ngah scroll ke bawah, aku ternampak la satu mamat ni, yang muka bertalam talam. rase cam nak tembak je kepala dia. first-first aku bace pose wall dia, aku ingt mamat ni marah kat Maria Ozawa ni sebab jadi pelacur. memang iye dia marah. tapi last sekali ayat dia cam harem. bongok punye jantan. 



* dia da kutuk-kutuk, pastu nak offer diri. Podah!*

kalau kau rase baek sangat, tak perlu la nak kutuk-kutuk orang bagai kan. pastu nak ''offer" diri lak. dasar jantan tak tau malu. nampak sangat dia gila seks. dia nasihat bagai nak rak. tapi rupa-rupanya peminat P*** star. 
cinabeng betol!

bubbye!


9 comments:

Edyka a.k.a Ah Chong said...

macam haram... haha

eis said...

hhahaha
tw xpe..
gilo...

umie said...

bodoh itu org....!!!

ιѕмaιl pυтra aιdιl adнa said...

hahahaha buduh3

eis said...

bkn bodoh da..
tp bengap

farzana ariffin said...

asal banyak ayat aku dalam ni. hahhahaha

eis said...

eh???
ayat ape dowh???

gundam said...

cun beb!!!dia antara pornstar yg cun

eis said...

haa..
yela..